Aktuellt

Berättarkväll – Cecilia Bruce

Cecilia Bruce, känd för visan ”Ta en tablett” och i Järvsö förknippad med Messmörsteatern:

Kvinnoliv på fäbodvallen – vardag, händelser & perspektiv

Spännande episoder och möten med luffare, björnar och vittrer men också perspektiv flera tusen år bakåt i tiden mot en kultur med mycket mer jämlikhet och tolerans än den vi har idag.

I sitt arbete med att samla dokumentärt material till Messmörsteatern, som hon startade 2003 och som sedan dess framfört åtta pjäser, har Cecilia läst på om hälsingsk fäbodkultur men också samtalat med äldre sagesmän med egna minnen från fäbodsomrar.

Tid: fredag 8 mars kl 19.00
Plats: Condis Bar & Kök, Järvsö

Berättarkvällen kostar 50 kr/person och betalas kontant på plats

Boka era platser på 0651-410 80, samt eventuell måltid på samma nummer

Arrangeras av: Diskrimineringsbyrån Gävleborg i samarbete med Föreningen Järvsö Pride

Berättarkvällar på Condis

Olika datum besöker Robert och Viktor från succépodden Historier från Hälsingland Condis Bar & Kök i Järvsö för att berätta spökhistorier, om mord, om väsen som rå, vittra och troll och om märkliga spektakulära händelser som sägs ha utspelat sig i Hälsingland och Järvsö. Och du är inbjuden.

Kom och käka en god bit mat och lyssna på Historier från Hälsingland. Kl. 19:00 startar själva berättandet men givetvis kan ni i lugn och ro avnjuta er måltid före/under framträdandet.
För mer information kontakta 0651-41080

Källarpuben

Vi öppnar upp källarpuben inför denna vintersäsong, öppet både fredagar och lördagar. Vid vissa veckor har vi musikevenemang, se mer på våra sociala medier. Välkomna in för ett avslappnat häng med en enkel pubmeny, god öl och en härlig stämning!

Vinprovningar

Vindagar!🥂 Vi testar olika viner, pratar vin och äter gott! Det pratas tillverkningsmetoder, vinländer, distrikt, druvor och olika vinstilar. I paketet ingår en provning med fyra olika drycker, en trerättersmiddag och en god kopp kaffe/te för 695:- p/p. Vi har 14 platser för detta, passa på att boka platser för våra dryckesprovningar! ✨ För bokning, vänligen ring 0651-410 80 alternativt info@condis.se

Afternoon Tea 

Make room for tea! ✨ Vårt eftertraktade Afternoon Tea med snittar, scones & något sött därtill! 215:- p/p, med ett glas bubbel 285:-. För bordsbokning, vänligen kontakta oss på info@condis.se alternativt 0651-410 80

 Öppettider

Torsdag 17-20
Fredag 17-sent
Lördag 17-sent
Söndag 13-18

Öppet till 02 vid evenemang och vissa andra tillfällen, håll utkik på sociala medier.

Bordsbokning online eller ring oss
på: +46 651 410 80

Stenevägen 1, 827 50 JärvsöBoka bord